EKONOMİ
Giriş Tarihi : 19-12-2022 10:09

Akasya’ya İstanbul Marketıng Awards’tan iki altın ödül 

İSTANBUL, (DHA) - Akasya; Türk iş dünyasındaki kurumların pazarlama süreçlerindeki faaliyetlerini değerlendiren İstanbul Marketing Awards’ta iki Altın ödüle layık görüldü. Alenen Sanat projesi ile “Sanat ve Marka İş Birliği” kategorisinde ödül alan Akasya, Akasya Token ile de “Blockchain Kullanımı ile Ürün/Hizmet/Süreç İnovasyonu” kategorisinde ödül kazandı. 

 Akasya’ya İstanbul Marketıng Awards’tan iki altın ödül 
Akasya; Türk iş dünyasındaki kurumların pazarlama süreçlerindeki faaliyetlerini değerlendiren İstanbul Marketing Awards’ta iki Altın ödüle layık görüldü. Alenen Sanat projesi ile “Sanat ve Marka İş Birliği” kategorisinde ödül alan Akasya, Akasya Token ile de “Blockchain Kullanımı ile Ürün/Hizmet/Süreç İnovasyonu” kategorisinde ödül kazandı. 

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve kurumların, pazarlama süreçlerindeki faaliyetlerini değerlendiren İstanbul Marketing Awards, 15 Aralık akşamı gerçekleşen törende 2022 yılının kazananlarını duyurdu. Birbirinden başarılı projelere imza atan Akasya, gecede iki farklı kategoride Altın ödülün sahibi oldu.  

Akasya yakın bir zamanda, The Hammers Awards’ta da Akasya Token ve Alenen Sanat projeleriyle “En İyi Blockchain Takımı” ve “Kültür, Sanat ve Spor Sektöründe En İyi Pazarlama Takımı” kategorilerinde ödüle layık görülmüştü. 

Kamuoyu.orgKamuoyu.org