EKONOMİ
Giriş Tarihi : 30-01-2023 10:46

Akmerkez, mobil uygulamasını kullanıcıyla buluşturdu

İSTANBUL, (DHA) - Akmerkez, ziyaretçilerinin işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla Akmerkez Mobil Uygulaması’nı hayata geçirdi. Uygulamada, vale hizmetinden otopark ödemesine, etkinlik hatırlatmalarından ziyaretçilere özel fırsatlara kadar birçok özellik yer alıyor. Akmerkez, yıl boyunca mobil uygulama kullanıcılarına özel yapacağı kampanyalar, kişiye özel indirimler ve fırsatlar ile farklı bir mobil uygulama deneyimi sunuyor. Ayrıca uygulamayı ilk kez indiren Akmerkez misafirleri, tek sefer olmak üzere otopark ücreti de ödemiyor. Kullanıcılar Akmerkez’in etkinliklerini herkesten önce öğrenip, kolaylıkla takvimlerinden takip edebiliyor. Bunun yanı sıra Akmerkez’in 2017 yılında hayata geçirdiği ve toprakla iç içe olarak şehrin ortasında bir nefes arası sunan, Terasta Tarım gönüllülük programına başvurular da yine mobil uygulama üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor. 

Akmerkez, mobil uygulamasını kullanıcıyla buluşturdu
Akmerkez, ziyaretçilerinin işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla Akmerkez Mobil Uygulaması’nı hayata geçirdi. Uygulamada, vale hizmetinden otopark ödemesine, etkinlik hatırlatmalarından ziyaretçilere özel fırsatlara kadar birçok özellik yer alıyor. 

Akmerkez, yıl boyunca mobil uygulama kullanıcılarına özel yapacağı kampanyalar, kişiye özel indirimler ve fırsatlar ile farklı bir mobil uygulama deneyimi sunuyor. Ayrıca uygulamayı ilk kez indiren Akmerkez misafirleri, tek sefer olmak üzere otopark ücreti de ödemiyor. Kullanıcılar Akmerkez’in etkinliklerini herkesten önce öğrenip, kolaylıkla takvimlerinden takip edebiliyor. Bunun yanı sıra Akmerkez’in 2017 yılında hayata geçirdiği ve toprakla iç içe olarak şehrin ortasında bir nefes arası sunan, Terasta Tarım gönüllülük programına başvurular da yine mobil uygulama üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor. 

ALIŞVERİŞ DENEYİMİNE KOLAY ERİŞİM

Akmerkez, tekerlekli sandalye, bebek arabası ve evcil hayvan puseti kullanımı gibi hizmetlere de Akmerkez Mobil Uygulaması ile sadece bir tıkla erişim sağlıyor. Bunun yanında concierge hizmetlerine de Easy Point ile uygulama üzerinden erişilebiliyor.

OTOPARK UYGULAMASI İLE PARK VE ÖDEME KOLAYLIĞI

Uygulamanın otopark özelliği ile; misafirler araçlarını park ettikleri yeri fotoğraflayıp, yerini kolaylıkla bulabiliyor. Ayrıca uygulama üzerinden BKM Express’e kayıtlı kartlarıyla otopark ücretlerini zaman kaybetmeden ve sıra beklemeden temassız ödeyebiliyorlar.

EN KAPSAMLI MAĞAZA ARAMA MODÜLÜ

Akmerkez’deki tüm mağazaların kat planı üzerinde kategorize edilerek gösterilmesiyle mobil uygulama kullanıcıları gitmek istedikleri mağazanın yol tarifini hızlıca oluşturabiliyor.

Kamuoyu.orgKamuoyu.org