GENEL
Giriş Tarihi : 18-07-2023 13:10

Avcılar'da balkondan eşyaları atan kadını ikna seferberliği

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)- AVCILAR'da evinin balkonunda bağırarak eşyaları aşağıya atan kadın, polis ve itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. İtfaiyenin merdivenli aracıyla balkondan eve giren ekiplerin çabasıyla indirilen kadın, ambulansla hastaneye götürüldü. Ambarlı Mahallesi Emekli Sokak'taki 4 katlı binanın birinci katında oturan kadın bağırarak, eline aldığı eşyaları balkondan atmaya başladı. İlaç poşetini de pencereden atan kadını görenler, durumu polis itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin ısrarına rağmen kadın kapıyı açmayınca, itfaiyenin merdivenli aracıyla polis ekipleri balkondan eve girdi. Eve giren ekipler bir odada sürekli bağıran kadını sakinleştirmeye çalıştı. Hastaneye gitmek istemeyen kadın, sedye ile ambulansa taşınarak hastaneye götürüldü. (DHA)

Avcılar'da balkondan eşyaları atan kadını ikna seferberliği
AVCILAR'da evinin balkonunda bağırarak eşyaları aşağıya atan kadın, polis ve itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. İtfaiyenin merdivenli aracıyla balkondan eve giren ekiplerin çabasıyla indirilen kadın, ambulansla hastaneye götürüldü. 
Ambarlı Mahallesi Emekli Sokak'taki 4 katlı binanın birinci katında oturan kadın bağırarak, eline aldığı eşyaları balkondan atmaya başladı. İlaç poşetini de pencereden atan kadını görenler, durumu polis itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin ısrarına rağmen kadın kapıyı açmayınca, itfaiyenin merdivenli aracıyla polis ekipleri balkondan eve girdi. Eve giren ekipler bir odada sürekli bağıran kadını sakinleştirmeye çalıştı. Hastaneye gitmek istemeyen kadın, sedye ile ambulansa taşınarak hastaneye götürüldü. (
Kamuoyu.orgKamuoyu.org