GENEL
Giriş Tarihi : 05-07-2023 12:56

'Babasıyla birlikte beni darbedip, altın zincirimi gasbettiler'

Can ÇELİK-Eser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA)- ADANA’da güzellik salonu işleten Özge Polat'ın 'Sürekli şiddet uyguladı, üzerime içki dökerek yakmaya çalıştı, ölümle tehdit ediyor' suçlamalarında bulunduğu eski eşi galerici Özkan Özkan (34), asıl şiddete kendisinin uğradığını iddia etti. Eski eşi ile babasının kendisini darbettiğini belirten Özkan Özkan, "Asıl onlar beni darbetti. 1 Temmuz’da çocuklara iyi bakmadığı için emniyete şikayette bulundum. Polis merkezi önünde babasıyla birlikte beni darbedip, altın zincirimi gasbettiler. Darp raporu aldım. Ben kendisiyle kesinlikle görüşmek istemiyorum” dedi. Kentte güzellik salonu işleten Özge Polat, 2020’de boşandığı eski eşi Özkan Özkan’ın evliliği boyunca kendisine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını, darbettiğini, üzerine içki döküp yakmaya çalıştığını, bundan dolayı boşandığını, daha sonrasında ise başına silah dayayıp ölümle tehdit ettiğini iddia etti. Son olarak geçen hafta Özkan tarafından şiddete uğradığını öne süren Polat, “Olay günü bana ‘Çocuklara bakmıyorsun, sürekli dışarıda geziyorsun, çalışıyorsun’ diyerek bağırdı ve çocukları yurda göndereceğini söyledi. Oğlumu emniyete götürüp, ‘Adresi verdim, kızı da almaya gelecekler’ dedi. Ben de bunun üzerine babamla birlikte emniyete gittim. Kapıda bekliyordu ve bana saldırdı. Babamla aralarında bir arbede oldu ve sonrasında darp raporu alıp, şikayetçi olduk. Sonra telefonla arayıp, ailemi tehdit etti” diye konuştu

'Babasıyla birlikte beni darbedip, altın zincirimi gasbettiler'
ADANA’da güzellik salonu işleten Özge Polat'ın 'Sürekli şiddet uyguladı, üzerime içki dökerek yakmaya çalıştı, ölümle tehdit ediyor' suçlamalarında bulunduğu eski eşi galerici Özkan Özkan (34), asıl şiddete kendisinin uğradığını iddia etti. Eski eşi ile babasının kendisini darbettiğini belirten Özkan Özkan, ″Asıl onlar beni darbetti. 1 Temmuz’da çocuklara iyi bakmadığı için emniyete şikayette bulundum. Polis merkezi önünde babasıyla birlikte beni darbedip, altın zincirimi gasbettiler. Darp raporu aldım. Ben kendisiyle kesinlikle görüşmek istemiyorum” dedi. 
Kentte güzellik salonu işleten Özge Polat, 2020’de boşandığı eski eşi Özkan Özkan’ın evliliği boyunca kendisine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını, darbettiğini, üzerine içki döküp yakmaya çalıştığını, bundan dolayı boşandığını, daha sonrasında ise başına silah dayayıp ölümle tehdit ettiğini iddia etti. Son olarak geçen hafta Özkan tarafından şiddete uğradığını öne süren Polat, “Olay günü bana ‘Çocuklara bakmıyorsun, sürekli dışarıda geziyorsun, çalışıyorsun’ diyerek bağırdı ve çocukları yurda göndereceğini söyledi. Oğlumu emniyete götürüp, ‘Adresi verdim, kızı da almaya gelecekler’ dedi. Ben de bunun üzerine babamla birlikte emniyete gittim. Kapıda bekliyordu ve bana saldırdı. Babamla aralarında bir arbede oldu ve sonrasında darp raporu alıp, şikayetçi olduk. Sonra telefonla arayıp, ailemi tehdit etti” diye konuştu.
BİRLİKTE YAŞAMAYA DEVAM EDİYORDUK
Eski eşinin iddiaları üzerine
Kamuoyu.orgKamuoyu.org