EKONOMİ
Giriş Tarihi : 01-06-2023 09:35

DowAksa’da üst düzey görev değişimi 

İSTANBUL, (DHA) - Dow ve Aksa Akrilik’in ortak girişimi olan, karbon elyaf üreticilerinden DowAksa şirketinin İcra Kurulu Başkanlığı görevi, planlı bir değişim süreci kapsamında 1 Haziran 2023 itibariyle; 2015 yılından beri görevi yürütmekte olan Douglas Parks’tan  Massimo Rebolini’ye geçti. 

DowAksa’da üst düzey görev değişimi 
Dow ve Aksa Akrilik’in ortak girişimi olan, karbon elyaf üreticilerinden DowAksa şirketinin İcra Kurulu Başkanlığı görevi, planlı bir değişim süreci kapsamında 1 Haziran 2023 itibariyle; 2015 yılından beri görevi yürütmekte olan Douglas Parks’tan  Massimo Rebolini’ye geçti. 

Yeni CEO’su Massimo Rebolini, DowAksa'ya katılmadan önce, Dow Tüketici Çözümleri’nin Küresel Ticari Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteydi. 

DowAksa’nın yeni İcra Kurulu Başkanı olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Rebolini, “Şirketimiz şu anda büyüme yolculuğunda önemli bir noktaya varmış bulunuyor. Yetenekli ekibimizle birlikte atacağımız yenilikçi adımlarla büyüme ivmesini devam ettirmek ve bu süreçte sürdürülebilirlik taahhütlerimizi ileriye taşımak için sabırsızlanıyorum” dedi.  

DowAksa Yönetim Kurulu Başkanı Dan Futter ise görev değişikliği ile ilgili olarak şunları söyledi:  

″Yönetim Kurulumuz adına, Douglas Parks’a şirkete olan katkıları ve liderliği için içten teşekkürlerimizi iletmek isterim. Rebolini'nin DowAksa’nın piyasa konumunu uluslararası ölçekte daha da güçlendireceğine ve şirketi büyüme sürecinin bir sonraki aşamasına başarılı bir şekilde taşıyacağına olan güvenimiz tamdır.″  

Kamuoyu.orgKamuoyu.org