GENEL
Giriş Tarihi : 03-03-2023 12:20

Eyüpsultan'da gecekonduda yangın  

Rojda ALTINTAŞ-Feridun AÇIKGÖZ/İSTANBUL, (DHA) EYÜPSULTAN'da bir gecekondunun çatısında yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü

Eyüpsultan'da gecekonduda yangın  
) EYÜPSULTAN'da bir gecekondunun çatısında yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi Şehit Ömer Halis Demir Caddesi'de saat 10.00 sıralarında bir gecekondunun çatısında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çatıdan dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri panikle sokağa çıktı. 
Kısa sürede çatıyı saran alevlere, itfaiye müdahale etti, yangın kontrol altına aldı. Polis ekipleri yangın ile ilgili çalışma başlattı. 
Evin sahibi Mustafa Işık, ″Kahvaltı sonrası dışarı çıktığımda çatıda alevleri gördüm. Su dökerek söndürecektim ama komşularım izin vermedi. İtfaiye çağırdılar. Çatıdan alevler ve dumanlar yükseldi. Evde gelinim, çocuğum, eşim vardı″ dedi.
Mahalle sakini Ercan Koca, ″Çatı yanıyordu.. Amca çatıdan girmeye çalışıyordu, engelledik. İçerden de eşini çıkardım″ diye konuştu. Kani Kaya ise alevler nedeniyle çatıya konulan camların patladığını söyleyerek, ″Mahalleli patlama sesini duyunca ayaklandı″ ifadelerini kullandı. (
Kamuoyu.orgKamuoyu.org