GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 25-12-2022 11:34

İki günde 3 otomobil çalan şüpheli yakalandı

Ali AKSOYER/İSTANBUL,(DHA)- İSTANBUL'da iki gün içinde 3 otomobil çalan, park halindeki 2 otomobilden de hırsızlık yapan şüpheli gözaltına alındı. Hurdacılık yaptığı öğrenilen şüphelinin, hırsızlık yaptığı anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi

İki günde 3 otomobil çalan şüpheli yakalandı
2ce6b6f4923b2cff587dfa7f26a" class="taglink" title=" Haberleri"> İSTANBUL'da iki gün içinde 3 otomobil çalan, park halindeki 2 otomobilden de hırsızlık yapan şüpheli gözaltına alındı. Hurdacılık yaptığı öğrenilen şüphelinin, hırsızlık yaptığı anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
Avcılar'da 21 Aralık'ta S.K.'ya ait park halindeki bir otomobili çalan hırsızlar, bir gün sonra Bahçelievler'de 2 otomobil daha çaldı. Şüpheliler bir başka otomobilin içinden de hırsızlık yaptı. Son olarak Büyükçekmece ilçesinde A.K.A.'ya ait lüks otomobilin içinden hırsızlık yaptı. Hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini belirledi. Görüntülerde şüphelilerin park halindeki otomobillerin yanına yaklaşarak kapılarını açıp çaldıkları görüldü. Oto Hırsızlık Büro Amirliği, Avcılar ve Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle ortak operasyon başlattı. 

ŞÜPHELİNİN HURDACILIK YAPTIĞI BELİRLENDİ
Yapılan çalışmalar sonucu kimlikleri tespit edilen şüphelilerden S.Y.(19) gözaltına alındı. Hurdacılık yaptığı öğrenilen şüphelinin daha önceden 9 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Polis kimlikleri tespit edilen S.Y.'nin suç ortaklarını yakalamak için çalışmaları sürdürüyor.

Kamuoyu.orgKamuoyu.org