GENEL
Giriş Tarihi : 07-02-2023 14:51

 İstanbul Adliyesi personelinden depremzedelere yardım kolileri

Özden ATİK / İSTANBUL, (DHA)İSTANBUL Adliyesi personeli tarafından depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı. Depremzedelere gönderilmek üzere çocuk maması, kıyafet, battaniye, hijyen malzemelerinden oluşan toplanan yardım kolileri, AFAD aracılığıyla iki hafta süresince peyderpey deprem bölgelerine gönderilecek.  Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı çalışanları depremzedeler için yardım kolisi topluyor. Yardım kampanyası, tüm adliye çalışanlarına SMS yoluyla bildirildi. Kampanyaya katılan adliye çalışanları battaniye, ısıtıcı, ayakkabı, kışlık giyecek, çocuk maması, hijyen malzemelerine kadar kullanılmamış paketinde pek çok malzemeyi adliyenin üçüncü katında yer alan Sosyal İşler Müdürlüğü'ne teslim etti. Burada açılan poşetler, türüne göre ayrıştırılarak tek tek kolilendi. Yardım kampanyası iki hafta boyunca AFAD aracılığıyla deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere sürecek.  

 İstanbul Adliyesi personelinden depremzedelere yardım kolileri
)İSTANBUL Adliyesi personeli tarafından depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı. Depremzedelere gönderilmek üzere çocuk maması, kıyafet, battaniye, hijyen malzemelerinden oluşan toplanan yardım kolileri, AFAD aracılığıyla iki hafta süresince peyderpey deprem bölgelerine gönderilecek.  
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı çalışanları depremzedeler için yardım kolisi topluyor. Yardım kampanyası, tüm adliye çalışanlarına SMS yoluyla bildirildi. Kampanyaya katılan adliye çalışanları battaniye, ısıtıcı, ayakkabı, kışlık giyecek, çocuk maması, hijyen malzemelerine kadar kullanılmamış paketinde pek çok malzemeyi adliyenin üçüncü katında yer alan Sosyal İşler Müdürlüğü'ne teslim etti. Burada açılan poşetler, türüne göre ayrıştırılarak tek tek kolilendi. Yardım kampanyası iki hafta boyunca AFAD aracılığıyla deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere sürecek.  

″HEP BERABER, TEK OLUYORUZ″
Adliyede memur olan Barış Gürbudak, battaniye, mont ve kazak getirdiğini belirterek ″Adliyenin sisteminden yardım toplanacağı duyuruldu. Ben de şu anlık elimde ne varsa teslim ettim. Memleketim Hatay. İlleri de biliyorum, o bölgeleri. Çok üzgünüm, Allah herkese yardım etsin″ dedi. Memur Hüseyin Çiçek ise hijyen malzemesi, çocuk gıdası, temizlik ürünleri, bere gibi eşyalar getirdiğini ifade ederek ″Memleketimizin başına böyle bir olay geldi. Keşke olmasaydı ama görüyorum ki, Türkiye hep beraber, tek oluyoruz, birlik oluyoruz. Bu da güzel ülkemiz adına. Ölülere rahmet diliyoruz, yaralılara Allah şifa versin diliyoruz. Hepimizin başı sağolsun, geçmiş olsun″ diye konuştu.

 

Kamuoyu.orgKamuoyu.org