GENEL
Giriş Tarihi : 29-08-2023 10:34

İstanbul’da yaşanan hırsızlıklar kamerada 

Emin YEŞİL / İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL'un Sultangazi ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde yaklaşık 2 hafta içerisinde yaşanan bazı hırsızlıklar güvenlik kameralarına yansıdı. Sultangazi Yunus Emre Mahallesi'nde yaşlı bir kadın işe ihtiyacı olduğunu belirterek, bir tekstil atölyesinde çalışmaya başladı. Atölyede üretimi biten ürünler ve ürün parçalarının eksilmeye başladığını fark eden atölye sahibi, yaklaşık bir ay önce işe aldıkları yaşlı kadından şüphelendi. Kadının elbisesindeki şişlikten şüphelenen atölye sahibi, kadın çalışanlarından da yardımıyla, yaşlı kadının elbisesinin içine sakladıkları ürünleri fark etti. Elbisesinin içine sakladığı ürünleri çıkaran kadına atölye sahibi ve çalışanlar tepki gösterdi. Yine Sultangazi 75. Yıl Mahallesi'nde yolda yürüyen ve kolu sargılı olan yaşlı bir kadın, sokakta bulunan mağazanın önündeki ürünleri gözüne kestirdi. Kadın, yanındaki poşete beğendiği bir ürünü koyarak, mağazadan uzaklaştı. Gaziosmanpaşa'da ise, bir kişi iş yerinin önündeki içeceklerden bir tane çalıp, uzaklaştı. Kısa bir süre sonra iş yerinin önüne tekrar gelen kişi, bu sefer de iki paket içeceği çalarak, kayıplara karıştı. 

İstanbul’da yaşanan hırsızlıklar kamerada 
2ce6b6f4923b2cff587dfa7f26a" class="taglink" title=" Haberleri"> İSTANBUL'un Sultangazi ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde yaklaşık 2 hafta içerisinde yaşanan bazı hırsızlıklar güvenlik kameralarına yansıdı. 
Sultangazi Yunus Emre Mahallesi'nde yaşlı bir kadın işe ihtiyacı olduğunu belirterek, bir tekstil atölyesinde çalışmaya başladı. Atölyede üretimi biten ürünler ve ürün parçalarının eksilmeye başladığını fark eden atölye sahibi, yaklaşık bir ay önce işe aldıkları yaşlı kadından şüphelendi. Kadının elbisesindeki şişlikten şüphelenen atölye sahibi, kadın çalışanlarından da yardımıyla, yaşlı kadının elbisesinin içine sakladıkları ürünleri fark etti. Elbisesinin içine sakladığı ürünleri çıkaran kadına atölye sahibi ve çalışanlar tepki gösterdi. 
Yine Sultangazi 75. Yıl Mahallesi'nde yolda yürüyen ve kolu sargılı olan yaşlı bir kadın, sokakta bulunan mağazanın önündeki ürünleri gözüne kestirdi. Kadın, yanındaki poşete beğendiği bir ürünü koyarak, mağazadan uzaklaştı. 
Gaziosmanpaşa'da ise, bir kişi iş yerinin önündeki içeceklerden bir tane çalıp, uzaklaştı. Kısa bir süre sonra iş yerinin önüne tekrar gelen kişi, bu sefer de iki paket içeceği çalarak, kayıplara karıştı. 

Kamuoyu.orgKamuoyu.org