SPOR
Giriş Tarihi : 01-12-2023 10:24

(ÖZEL) Yağmur Uraz: Fenerbahçe'de değerli olduğunuzu gerçekten hissettiriyorlar

"C Ligi'ni 6'da 6 yaparak, gol yemeden tamamlamak istiyoruz""Elazığ ve Çorum'da beklediğimizin üzerinde bir ilgiyle karşılaştık""Kadın futbolu anlamında federasyon tüm tuşlara bastı""Kariyerimin en tahmin edilemez maçlarını yaşıyorum""Gol kraliçesi olarak, kupayı kaldırmak neden olmasın""Dakika 80, 85, 90 ya da hakem uzatmayı gösterdiğinde yılmıyoruz"

(ÖZEL) Yağmur Uraz: Fenerbahçe'de değerli olduğunuzu gerçekten hissettiriyorlar
2ce6b6f4923b2cff587dfa7f26a" class="taglink" title=" Haberleri"> A Milli Kadın Futbol Takımı ve Fenerbahçe Petrol Ofisi'nin tecrübeli golcüsü Yağmur Uraz, ″Bunu bana soruyorlar. Arkadaşlarım da soruyor. '3 büyük takımda forma giydin; fark ne, ne hissediyorsun' diye. Hepsi birbirinden büyük kulüpler. Ama Fenerbahçe'de gerçekten değerli olduğunuzu hissettiriyorlar. Burada oynadığım için çok mutluyum″ dedi.
UEFA Uluslar C Ligi'nde oynadığı ilk 4 maçı kazanıp B Ligi'ne yükselmeyi garantileyen A Milli Kadın Futbol Takımı, gruptaki son 2 maçını bugün deplasmanda Litvanya ve 5 Aralık Salı günü Mersin'de Gürcistan ile oynayacak. Karşılaşmalar öncesinde takımın tecrübeli golcüsü Yağmur Uraz, Demirören Haber Ajansı'na (
Kamuoyu.orgKamuoyu.org