GENEL
Giriş Tarihi : 31-12-2022 15:33

Pendik'te zincirleme trafik kazası: biri bebek iki yaralı 

Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL, (DHA)- PENDİK'te üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri bebek 2 kişi yaralandı. Pendik D-100 Karayolu Kaynarca mevkii Maltepe istikametinde, saat 14.00 sıralarında 3 aracının karıştığı zincirleme trafik kazası meydara geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobilin içerisinde sıkışan Anne Tuğçe Ay ve bebeği Aysel Ay kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza da yara almadan kurtulan çocuk Burak Şahin Ay ise ağlayınca itfaiye ekipleri moral verdi.  Sağlık ekipleri, kaza da yaralanan anne ve bebeği ilk müdahalenin ardından ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre D-100 karayolunda trafik yoğunluğu oluştu.    

Pendik'te zincirleme trafik kazası: biri bebek iki yaralı 
2ce6b6f4923b2cff587dfa7f26a" class="taglink" title=" Haberleri"> PENDİK'te üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri bebek 2 kişi yaralandı. 
Pendik D-100 Karayolu Kaynarca mevkii Maltepe istikametinde, saat 14.00 sıralarında 3 aracının karıştığı zincirleme trafik kazası meydara geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobilin içerisinde sıkışan Anne Tuğçe Ay ve bebeği Aysel Ay kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kaza da yara almadan kurtulan çocuk Burak Şahin Ay ise ağlayınca itfaiye ekipleri moral verdi.  Sağlık ekipleri, kaza da yaralanan anne ve bebeği ilk müdahalenin ardından ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre D-100 karayolunda trafik yoğunluğu oluştu.   
 

Kamuoyu.orgKamuoyu.org