SPOR
Giriş Tarihi : 06-07-2023 16:04

Süper Lig’e güçlü dönebilmesi için Hatayspor’a sponsorluk desteği 

Tuçe GÖLCÜ-Özgür KUMANOVALI/İSTANBUL, (DHA)- Bitexen, şubat ayında yaşanan ve Türkiye’yi derinden etkileyen deprem felaketinin ardından Süper Lig’ten çekilme kararı alan Atakaş Hatayspor’u, yeni sezonda da desteklemeye devam edeceğini duyurdu. Şirket, Atakaş Hatayspor’un 2023-2024 sezonunda Süper Lig’e güçlü bir şekilde dönebilmesi için kulübe olan desteklerini sürdürecek. Şirkete desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Volkan Demirel, “Bitexen geçen sene de bizlerle beraberdi ama bu zor zamanımızla bizimle olmaları çok daha değerli. Çünkü zor durumdayken yanınızdaki insanları görebiliyorsunuz. Bu zor süreçten inşallah hep beraber ayağa kalkacağız. Hatta ben bu sponsorlukların desteğiyle yürümeye başlayıp ve onların sponsorlukları altında da bu takımı en iyi şekilde koşturmaya devam edeceğim” dedi. 

Süper Lig’e güçlü dönebilmesi için Hatayspor’a sponsorluk desteği 
Bitexen, şubat ayında yaşanan ve Türkiye’yi derinden etkileyen deprem felaketinin ardından Süper Lig’ten çekilme kararı alan Atakaş Hatayspor’u, yeni sezonda da desteklemeye devam edeceğini duyurdu. Şirket, Atakaş Hatayspor’un 2023-2024 sezonunda Süper Lig’e güçlü bir şekilde dönebilmesi için kulübe olan desteklerini sürdürecek. Şirkete desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Volkan Demirel, “Bitexen geçen sene de bizlerle beraberdi ama bu zor zamanımızla bizimle olmaları çok daha değerli. Çünkü zor durumdayken yanınızdaki insanları görebiliyorsunuz. Bu zor süreçten inşallah hep beraber ayağa kalkacağız. Hatta ben bu sponsorlukların desteğiyle yürümeye başlayıp ve onların sponsorlukları altında da bu takımı en iyi şekilde koşturmaya devam edeceğim” dedi. 

Bitexen ve Atakaş Hatayspor arasındaki devam eden iş birliği kapsamında, Bitexen Kurumsal İletişim ve Spor İçeriklerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ozan Erdoğ, Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in katılımıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Tesisleri’nde bir imza töreni düzenlendi.  

ERDOĞ: SPONSORLUK ÇALIŞMALARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK 

Bitexen olarak son yıllarda Türk sporuna destek sağlamak için yoğun çalışmalar sürdürdüklerini ifade eden Erdoğ, ″Birçok takımımızla sponsorluk anlaşmaları gerçekleştiriyoruz. Hatayspor’la 2021 yılından beri çalışmalarımız devam ediyor. Sponsorluk anlaşmalarımız, iş birliklerimiz ve çeşitli projelerde beraber yer alıyoruz. 2021 yılında imzaladığımız sponsorluk anlaşmasıyla aslında 2024-2025 sezonunun sonuna kadar devam eden bir anlaşmaydı ama biliyorsunuz ki deprem felaketinden sonra en çok zarar gören illerden bir tanesi Hatay’dı. Dolayısıyla Hatayspor’da bu konuda büyük yara aldı ve geçtiğimiz sezonda ligden çekilmek durumunda kaldı. Bu sezon başıyla beraber yönetim kurulumuz, Hatayspor Yönetim Kurulu ve Volkan Demirel’in de büyük çabalarıyla tekrar yenilenme dönemine girdiler. İnşallah önümüzdeki sezon Lig’de yer alarak başarılara imza atacaklar. Biz de bu çerçevede onların yeni bir finansman kaynağına erişmeleri için mevcut sponsorluk haklarımızdan vazgeçerek sadece çorap sponsorluğu yapmaya karar verdik. Böylece Hatayspor'a yeni bir forma göğüs reklam anlaşması yapma imkanı vererek, yeni bir finansman sağlamış olduk. Sponsorluk çalışmalarımız artarak devam edecek. Bizim için değerli bir takım. İnşallah önümüzdeki sene de başarılarıyla gurur duymaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

DEMİREL: BU TAKIMI EN İYİ ŞEKİLDE KOŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİM 

Bitexen şirketine teşekkürlerini ileten Volkan Demirel ise  “Bitexen geçen sene de bizlerle beraberdi ama bu zor zamanımızla bizimle olmaları çok daha değerli. Çünkü zor durumdayken yanınızdaki insanları görebiliyorsunuz. Bu zor süreçten inşallah hep beraber ayağa kalkacağız. Hatta ben bu sponsorlukların desteğiyle yürümeye başlayıp ve onların sponsorlukları altında da bu takımı en iyi şekilde koşturmaya devam edeceğim. Hedefim, düşüncem, fikrim çok büyük. İnşallah bunları başarabilirim. Bunları başarmam için de benim yanımda oldukları için çok teşekkür ederim″ ifadelerini kullandı. 

″HATAYSPOR ARTIK HERKESİN İKİNCİ TAKIMI″

Deprem nedeniyle takımın bu sezon Mersin'de oynayacağını ifade eden Demirel, ″Ben bir organizasyonda Mersin’de bulundum. Gerçekten Mersin halkımız heyecanla bekliyor. Biz de inşallah en kısa zamanda Mersin’e gitmek istiyoruz. Depremden sonra oraya göç eden Hatay’lı sayısı çok. Hatayspor artık herkesin ikinci takımı. Biz her nerede oynarsak oynayalım bence Hatayspor desteklenecek. Hull City hazırlık maçımız var. Orada da Hatay’a gönül veren, Hatay’ı değerlendirenleri ve Hatay’ı kafasında düşünenleri maçlara bekliyoruz. Mersin’de aynı şekilde. Hangi il olduğu farketmez biz nereye gidersek gidelim Hatay’a büyük bir destek olacaktır. Bu destekte bizi her zaman başarıya itecektir diye düşünüyorum” dedi. 

TOKSÖZ: BİZE VE ŞEHRİMİZE VERDİKLERİ DESTEKLERDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ 

Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz de “Sponsorlarımızın destekleriyle ulaştığımız noktada yeni sezona tekrar katılabilmeyi başarabildik. Bitexen firmamızın hem şehrimize hem takımımıza desteklerini bize verecekleri reklam ve diğer koşullardaki sponsorluklarla devam ettireceğimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bitexen firmasına bize ve şehrimize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Kamuoyu.orgKamuoyu.org