KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-03-2023 09:11

Türk dizi oyuncuları Ürdün’de

İSTANBUL, (DHA) – Ünlü dizi oyuncuları Gökçe Akyıldız, Mehmet Aykaç, Gizem Güneş ve Emin Günenç Ürdün’de ağırlandı. Ülkenin turistik ve kültürel yapısına hayran kalan Türk oyuncular, rol aldıkları dizi ve sinema projelerinin Ürdün’de beğeni görmesi ve davet edilmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi

Türk dizi oyuncuları Ürdün’de
) – Ünlü dizi oyuncuları Gökçe Akyıldız, Mehmet Aykaç, Gizem Güneş ve Emin Günenç Ürdün’de ağırlandı. Ülkenin turistik ve kültürel yapısına hayran kalan Türk oyuncular, rol aldıkları dizi ve sinema projelerinin Ürdün’de beğeni görmesi ve davet edilmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Dünyanın en alçak denizi olan Dead Sea ‘’Lut Gölü’’ ile birlikte UNESCO dünya mirasları arasında yer alan Petra Antik Kenti ve ülkenin başkenti Amman’ı ziyaret etme fırsatı yakaladı.

“BU TARİHİ DENEYİMİ HERKES YAŞAMALI”

Etkinliğe katılan oyuncular, herkesi Ürdün’ün sunduğu eşsiz deneyimleri yaşamaya davet etti. Ürdün’ün tarihi ve turistik güzelliklerinin yanında modern yaşamından da etkilendiklerini belirten oyuncular, etkinliklerden ve programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Türk oyunculara Ürdün’deki hayranları da büyük ilgi gösterdi. Oyuncular, program süresince hayranları ile tanışma ve sohbet etme fırsatı buldu. Ürdün halkı, Türk oyuncularla sık sık fotoğraf çektirerek, hayranlıklarını dile getirdi.

‘’UÇUŞ EKİBİ TÜRK OYUNCULARA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ’’

Join PR ajansının organize ettiği etkinlikte ünlü Türk oyuncular Ürdün’ün “Dünya’nın en alçak denizi” olarak bilenen Dead Sea turizm merkezinde ağırlandı. Organizasyon, Royal Jordanian Havayolları, Dead Sea Marriott Resort ve Visit Jordan ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Uçuş ekibi, Türk oyunculara duydukları hayranlığı dile getirerek hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmedi.

Ajans kurucusu Ali Saçlı, Ürdün’ün her mevsim seyahat edilebilir bir destinasyonda bulunduğunu belirterek, “İklim şartları ve turistler için sunulan hizmetler özellikle UNESCO miraslarını barındıran bu ülkeyi cazibe merkezi haline getirdi. Kültürel zenginliği ile bölgenin en popüler destinasyonu olan Ürdün, MENA bölgesinde ilk sırayı alıyor” ifadelerini kullandı.

Ali Saçlı, Türkiye pazarında Ürdün’ün tanıtımı için daha önce böyle bir çalışma yapılmadığını kaydederek, “Ürdün, Türk tatilciler için oldukça cazip imkanlar sunuyor. Bu ülke ile kültürel yakınlığımız var. Zengin tatil seçenekleri var. Geleneksel ve modern bir yapının harmanlandığı Ürdün’de bu tür tanıtım çalışmasına ilk kez öncülük ettik. Proje ortaklarımız ile Ürdün’de en çok izlenen Türk dizi ve sinema oyuncularını ağırladık. Yıl boyunca ülkenin her noktasına benzer tanıtım faaliyetlerini sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Kamuoyu.orgKamuoyu.org