Kamuoyu Haber - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri, Güncel Internet Haberleri, Habersiz Kalma, Kamuoyuna Duyuru, Flaş Haber, Seçim Anketleri, Seçim Sonuçları, Seçim 2023,

Aras Kargo, yeni internet sitesini yayına aldı 

İSTANBUL, (DHA)- Son yıllarda dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar gerçekleştiren Aras Kargo, kullanıcı deneyimini odağa aldığı yeni internet sitesini açtı. Yenilikçi ve teknolojik bir tasarımda siteyi hazırlayan şirket, kullanıcıların kargo süreçlerinde daha etkin ve kolay bir deneyim yaşamasını amaçladığını belirtti. 

BİLİM TEKNOLOJİ - 28-04-2023 12:02 299 kez okundu.

Aras Kargo, yeni internet sitesini yayına aldı 
Son yıllarda dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar gerçekleştiren Aras Kargo, kullanıcı deneyimini odağa aldığı yeni internet sitesini açtı. Yenilikçi ve teknolojik bir tasarımda siteyi hazırlayan şirket, kullanıcıların kargo süreçlerinde daha etkin ve kolay bir deneyim yaşamasını amaçladığını belirtti. 

Aras Kargo, kullanıcıların kargo süreçlerinde daha etkin bir deneyim yaşamasını sağlamak, dijital deneyimi iyileştirerek kullanıcıların hizmetlerine mobil kanallardan da daha kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla internet sitesini yeniledi. 

Yeni internet sitesinin tasarımında, gerçek kullanıcılarla gerçekleştirilen kullanıcı testleri sonuçlarına uygun özellik ve kullanıcı alışkanlıklarına göre yeni bir deneyim hedeflendi. Mobil cihazlarda da yüksek bir performansa sahip yeni internet sitesinde, kullanıcılar tarafından en çok kullanılan kargo takip, kurye çağır, ücret hesapla ve en yakın şube form akışlarında kullanıcı deneyimi çıktılarına göre iyileştirmeler yapıldı. 

ARAS KARGO İNTERNET SİTESİNDE ‘MERKEZ SENSİN’ 

Şirketten yapılan yazılı açıklamada konuyla ilgili şu bilgilere yer verildi: 

“Yeni web sitesinde Aras Kargo, ‘Merkez Sensin’ diyerek kullanıcı deneyimini önceliklendirdi. Sıcaklık haritaları oluşturarak ortalama öne çıkan kullanıcı özelliklerini ve alışkanlıklarını belirledi. Test sonuçlarına göre belirlenen acı noktalarını ortadan kaldıracak şekilde müşteri deneyimini iyileştirdi. Kargo takip, kurye çağır, ücret hesapla ve en yakın şube gibi birçok form akışlarında kullanıcı deneyimi çıktılarına göre iyileştirmeler yapan şirket aynı zamanda müşteri beklenti ve geri bildirim süreçlerine yeni iletişim kanallarını da ekledi.” 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
MİLTEKSAN, yerli ve milli CNC kontrol ünitesi projesinde sona yaklaştı

MİLTEKSAN, yerli ve milli CNC kontrol ünitesi projesinde sona yaklaştı

08-12-2023 - BİLİM TEKNOLOJİ

LG Türkiye, online alışveriş sitesini hizmete sundu

LG Türkiye, online alışveriş sitesini hizmete sundu

07-12-2023 - BİLİM TEKNOLOJİ