Kamuoyu Haber - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri, Güncel Internet Haberleri, Habersiz Kalma, Kamuoyuna Duyuru, Flaş Haber, Seçim Anketleri, Seçim Sonuçları, Seçim 2023,

Bursalılar uyarıları dikkate aldı, meydan güvercinlere kaldı

Yiğithan HÜYÜK/BURSA, (DHA)- BURSA’da vatandaşlar, sıcak hava nedeniyle yapılan uyarıları dikkate alıp, evlerinden çıkmayınca cadde ve sokaklar boş kaldı. Şehrin en işlek noktalarından Fomara Meydanı'nda az sayıda insan ile güvercinlerin olduğu görüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günler öncesinden yaptığı, ‘En sıcak Çarşamba’ uyarısını dikkate alan Bursalılar, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmadı. Cadde ve sokaklar boşalırken, insanların yürümekte güçlük çektiği şehrin en noktası olan Fomara Meydanı ise güvercinlere kaldı. Tatil için Bursa'ya gelen Murat Çolak, sıcaktan bunalan güvercinleri çeşme suyu ile serinletti. Bursa Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden, gün içinde 42 dereceye çıkan hava sıcaklığının yarından itibaren mevsim normallerine döneceğini açıklandı. (DHA)

GENEL - 26-07-2023 14:48 106 kez okundu.

Bursalılar uyarıları dikkate aldı, meydan güvercinlere kaldı
BURSA’da vatandaşlar, sıcak hava nedeniyle yapılan uyarıları dikkate alıp, evlerinden çıkmayınca cadde ve sokaklar boş kaldı. Şehrin en işlek noktalarından Fomara Meydanı'nda az sayıda insan ile güvercinlerin olduğu görüldü. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günler öncesinden yaptığı, ‘En sıcak Çarşamba’ uyarısını dikkate alan Bursalılar, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmadı. Cadde ve sokaklar boşalırken, insanların yürümekte güçlük çektiği şehrin en noktası olan Fomara Meydanı ise güvercinlere kaldı. Tatil için Bursa'ya gelen Murat Çolak, sıcaktan bunalan güvercinleri çeşme suyu ile serinletti. 
Bursa Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden, gün içinde 42 dereceye çıkan hava sıcaklığının yarından itibaren mevsim normallerine döneceğini açıklandı. (
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Avcılar'da 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı

Avcılar'da 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı

08-12-2023 - GENEL

Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısı alevlere teslim oldu

Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısı alevlere teslim oldu

08-12-2023 - GENEL