Kamuoyu Haber - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri, Güncel Internet Haberleri, Habersiz Kalma, Kamuoyuna Duyuru, Flaş Haber, Seçim Anketleri, Seçim Sonuçları, Seçim 2023,

Fatih'te martıyı kurtaran itfaiye ekibine alkış 

Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA)- FATİH'te tramvay hattındaki aydınlatma direğine ayağı sıkışan martı itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ayağından yaralanan martı veteriner hekimine teslim edilirken çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerini alkışladı. T1 Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri de kurtarma operasyonu nedeniyle kısa bir süre askıya alındı. Olay, Sultanahmet Meydanı T1-Kabataş- Bağcılar tramvay hattında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Tramvay hattında bir martının aydınlatma direğine ayağının sıkıştığını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipleri merdiven yardımı ile çırpınan martıya ulaştı

GENEL - 01-12-2023 11:38 91 kez okundu.

Fatih'te martıyı kurtaran itfaiye ekibine alkış 
FATİH'te tramvay hattındaki aydınlatma direğine ayağı sıkışan martı itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ayağından yaralanan martı veteriner hekimine teslim edilirken çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerini alkışladı. T1 Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri de kurtarma operasyonu nedeniyle kısa bir süre askıya alındı. 
Olay, Sultanahmet Meydanı T1-Kabataş- Bağcılar tramvay hattında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Tramvay hattında bir martının aydınlatma direğine ayağının sıkıştığını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipleri merdiven yardımı ile çırpınan martıya ulaştı.
Çevredeki vatandaşlar da meraklı gözler ile kurtarma operasyonunu izledi. T1 Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri de kurtarma operasyonu nedeniyle kısa bir süre askıya alındı. 
Martının mahsur kaldığı yerden kurtarılmasının ardından çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerini alkışlayarak kutlarken kurtarma operasyonunu bir kişi cep telefonu ile görüntüledi. Ayağından yaralanan martı muhafaza altına alınarak veteriner hekime teslim edilirken tramvay seferleri de kısa süre sonra normale döndü.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Avcılar'da 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı

Avcılar'da 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı

08-12-2023 - GENEL

Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısı alevlere teslim oldu

Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısı alevlere teslim oldu

08-12-2023 - GENEL