Kamuoyu Haber - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri, Güncel Internet Haberleri, Habersiz Kalma, Kamuoyuna Duyuru, Flaş Haber, Seçim Anketleri, Seçim Sonuçları, Seçim 2023,

Keşan'da okul servisleri denetlendi

Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, kaza risklerini azaltmak ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla Keşan'da okul servislerini denetledi.Erdoğan DEMİR/ KEŞAN POSTASI EDİRNE (İGFA) - Mecidiye köyünde taşımalı eğitim gören öğrencileri taşıyan servisler, Jandarma ekipleri tarafından titizlikle kontrol edildi. Servis araçlarının ruhsatları, belgeleri, teknik kontrolleri ve sürücülerin yeterlilik belgeleri eksiksiz olarak kontrol edildi. Ayrıca, öğrencilere temel trafik kuralları ve yol güvenliği bilinci hakkında eğitim ve bilgilendirme çalışmaları da yapıldı.

GÜNDEM - 26-04-2024 10:16 55 kez okundu.

Keşan'da okul servisleri denetlendi

Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, kaza risklerini azaltmak ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla Keşan'da okul servislerini denetledi.

Erdoğan DEMİR/ KEŞAN POSTASI

EDİRNE (İGFA) - Mecidiye köyünde taşımalı eğitim gören öğrencileri taşıyan servisler, Jandarma ekipleri tarafından titizlikle kontrol edildi.

Servis araçlarının ruhsatları, belgeleri, teknik kontrolleri ve sürücülerin yeterlilik belgeleri eksiksiz olarak kontrol edildi.

Ayrıca, öğrencilere temel trafik kuralları ve yol güvenliği bilinci hakkında eğitim ve bilgilendirme çalışmaları da yapıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği'nde Şahin güven tazeledi

İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği'nde Şahin güven tazeledi

06-05-2024 - GÜNDEM

Karabağlar'da hıdırellez coşkusu

Karabağlar'da hıdırellez coşkusu

06-05-2024 - GÜNDEM