Kamuoyu Haber - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri, Güncel Internet Haberleri, Habersiz Kalma, Kamuoyuna Duyuru, Flaş Haber, Seçim Anketleri, Seçim Sonuçları, Seçim 2023,

Köprüde içki içerken tartıştığı 2 arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Anıl ATAR- Yaşar SERİNTÜRK/ADANA, (DHA)- ADANA’da Şeref A. (19), köprüde içki içerken tartıştığı arkadaşları Alperen Kaya (19) ile Eren Güngör’ü (19), bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı

GÜVENLİK - 23-11-2023 12:52 123 kez okundu.

Köprüde içki içerken tartıştığı 2 arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
ADANA’da Şeref A. (19), köprüde içki içerken tartıştığı arkadaşları Alperen Kaya (19) ile Eren Güngör’ü (19), bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olay, saat 02.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi’ndeki Gençlik Köprüsü’nde meydana geldi. Şeref A., mahalleden arkadaşları Alperen Kaya ile Eren Güngör’ü buluşmak için Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru’na çağırdı. 3 arkadaş köprü üzerinde içki içtikleri sırada küfürleşip, tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Şeref A., yanında getirdiği bıçakla Kaya'yı göğsünden, kavgayı ayırmak isteyen Güngör'ü karnından bıçakladı. Kaya ile Güngör kanlar içinde yere yığılırken, Şeref A. ise kaçtı.
GÜVENLİK GÖREVLİSİ BULDU
Yürüyüş parkurundaki güvenlik görevlisinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalelerinin ardından Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Alperen Kaya ile Eren Güngör, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Adana Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Kaya ile Güngör’ün cenazeleri, aileleri tarafından teslim alınarak Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Şeref A.’nın yakalanması için çalışma başlattı. (
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
'Çengel-4' operasyonlarında 25 bin 603 litre kaçak ve sahte içki ele geçirildi

'Çengel-4' operasyonlarında 25 bin 603 litre kaçak ve sahte içki ele geçirildi

08-12-2023 - GÜVENLİK

'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasında örgüt yöneticisine tutuklama

'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasında örgüt yöneticisine tutuklama

07-12-2023 - GÜVENLİK